• We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar
  • We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar

Wat eigenlijk heel klein begon, en ook de bedoeling was klein te houden is inmiddels uitgegroeid tot een full time job. Wij vangen niet alleen Akitas en Shibas op voor Nederland en Belgie maar worden inmiddels ook benaderd uit andere landen. Op dit moment hebben wij 8 Shibas en 3 Akitas bij ons rondlopen, deze zijn niet allemaal voor adoptie. Sommige honden zijn dusdanig beschadigd dat het ze geen goed zou doen om ze nogmaals te plaatsen, andere hebben we opgenomen en zitten zo diep in ons hart dat ook die bij ons blijven. Wij hebben 1 opvangplek voor de Akita en 2 opvangplekken voor de Shiba.

Op ons terrein hebben wij 2 speelweides, 2 buitenkennels, 2 binnenkennels, een eigen trimruimte en ruim 2 hectare grond om te kunnen trainen. Verder hopen wij in September klaar te zijn met onze eigen snuffeltuin voor de honden zodat we ze nog meer uitdaging kunnen bieden.

Uiteraard hebben wij inmiddels al ruim 20 jaar ervaring en voldoen wij aan de eissen die gesteld worden aan het houden van honden. Verder zijn we in bezit van diverse diplomas om honden te kunnen helpen en trainen.

De volledige opbrengst van onze shop gaat dan ook naar de Rescue honden van SHIR.

Stay Pawsitive :-)

www.safehaveninurescue.nl