• We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar
  • We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar

Oma's Koekjes

€ 7,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Heerlijke koekjes voor honden ouder dan 7 jaar, ze zijn ontworpen voor de exclusieve behoeften van onze senioren. Deze snack heeft 3 belangrijke effecten, het ondersteunen van gewrichten, het regenereren van de lever en het verbeteren van de cardiovasculaire gezondheid.


Gemaakt met kikkererwtenmeel, extra vierge olijfolie, wortel, wilde zalmolie, mariadistel, duivelsklauw, zwarte peper, kurkuma en peterselie.

Harpagophytum is een uitstekend ontstekingsremmend en natuurlijk analgeticum dat bijdraagt aan het onderhoud van gewrichten en om de lever te beschermen. Het helpt ook voor een betere spijsvertering.

Zalmolie is een prachtige bron van Omega 3 en Omega 6 met grote voordelen voor het hart, de gewrichten en vooral voor de huid en vacht van uw huisdier.

Mariadistel bevat 3 actieve ingrediënten: silybine, silcristine en silidianine, actieve ingrediënten die een krachtige hepaprotector vormen die silymarine wordt genoemd. Bovendien is deze medicinale plant essentieel voor de regeneratie en het herstel van de lever.

En natuurlijk onze uitstekende combinatie van onze 6 medicinale planten (kliswortel, cichoreiwortel, groene brandnetel, guldenroede, alfalfa en paardenbloem) om de gezondheid en kwaliteit van leven van onze huisdieren te verbeteren.

Onze snacks zijn uniek en gezond, ze bevatten geen kleurstoffen, conserveermiddelen of additieven, alleen 100% natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het is dus perfect voor honden met gevoelige magen.

Geschikt voor honden van alle leeftijden en maten, hoewel het vooral is geïndiceerd voor honden ouder dan 7 jaar, die zijn opgenomen in de categorie Senior.

Gemaakt in Spanje en geleverd in 100% recyclebare zakken en dozen.


Gemiddelde grootte van elk koekje: 2 en een halve cm in diameter en 1 cm dik.