• We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar
  • We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar

PLANET DOG Orbee Tuff Wereldbal

€ 15,95

Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

De bal waarmee Planet Dog bekend is geworden. De Orbee Tuff wereldbal is geroemd als 'Product van het Jaar'. Daarnaast wordt hij door kenners 'de beste hondenbal van de wereld' genoemd.

Deze hondbestendige, flexibele, stuiterende en naar munt ruikende speelbal is onweerstaanbaar voor uw hond. Voordeel van de flexibele bal is dat de tanden niet worden beschadigd, zoals wel bij de tennisbal(schuurt tegen de tanden)

Planet Dog heeft meer dan een jaar met scheikundigen samengewerkt om Orbee-Tuff® te ontwikkelen. Na honderden uren van testen in laboratorium en praktijk werd het resultaat op de markt gebracht: een stevig, drijvend, soepel en stuiterend hondenspeelgoed.
Er zit een gat in zodat je er ook snoepjes in kan verstoppen voor extra plezier.

Deze ballen hebben 5 uit 5 "chompers" gekregen, wat staat voor de stevigheid van het product! 5 uit 5 is de hoogst haalbare score.

De ontwikkelaars van Orbee-Tuff zijn daar niet bij gestopt: met de gedachte dat honden gek zijn op snuffelen, hebben ze wat muntgeur aan het materiaal toegevoegd. Natuurlijk is Orbee-Tuff milieuvriendelijk: het bestaat uit niet-giftig, 100% recyclebaar materiaal.


in 2 maten verkrijgbaar