• We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar
  • We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar

Puppy Snack

€ 7,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Deze traktaties zijn ideaal voor puppy's. Gemaakt van 100% volkorenmeel, maïsmeel, wortel, eiwitrijk vismeel, zalmolie, extra vierge olijfolie en ECHINACEA.

Zalmolie is rijk aan vetzuren zoals Omega 3 en Omega 6 om hen te voorzien van hun dagelijkse dosis vetten en noodzakelijk voor de goede werking van hun lichaam.

Echinacea is ideaal voor het versterken van het immuunsysteem van uw puppy en het bestrijden van aandoeningen van de luchtwegen.

Vismeel met een hoge eiwitsterkte is rijk aan aminozuren en mineralen zoals fosfor. Het bevat vitamine B en B12. Het levert een grote hoeveelheid eiwit aan de honden naast vetzuren zoals Omega 3, DHA en EPA.

Al onze snacks bevatten een uitstekende combinatie van onze 6 medicinale planten (kliswortel, cichoreiwortel, guldenroede, paardenbloem, groene brandnetel en alfalfa) om de gezondheid en kwaliteit van leven van uw huisdier te verbeteren.

Deze snacks zijn hiervoor ideaal, gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde suikers of zouten, zonder toevoegingen of kunstmatige conserveermiddelen, en vooral rijk aan voedingsstoffen en vitamines.

Geschikt voor alle soorten honden en leeftijden, maar het is vooral geschikt voor puppy's, tussen de 3 maanden en 1 jaar oud.

Gemaakt in Spanje en geleverd in 100% recyclebare zakken en dozen.

Gemiddelde grootte van het koekje: 3 cm en een half in diameter en 0,5 cm dik.