• We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar
  • We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar

Sweet Dreams

€ 7,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Deze traktaties voor honden zijn geformuleerd als een heerlijk en compleet recept, speciaal ontworpen voor hyperactieve en nerveuze honden met veel energie in hun dagelijkse leven.

Een andere functie is om het te gebruiken voor honden met verlatingsangst.


Gemaakt van 100% volkorenmeel en maïsmeel, lactosevrije kaas, valeriaan, kamille, wortel en extra vierge olijfolie.


Valeriaan is het steringrediënt van deze snacks, het helpt om de hyperactiviteit van onze hond te kalmeren. Het kalmerende effect is te wijten aan valepotriaten en isovalerinezuur, omdat ze fungeren als regulatoren op het zenuwstelsel. Het wordt ook gebruikt voor spier- en gewrichtspijn.

Kamille is de moeder van ontspannende infusies. De kalmerende eigenschappen dragen bij aan het verminderen van algemene nervositeit. Het werkt ook als een mild kalmerend middel en helpt de stress van onze honden te beheersen.

Bovendien, zoals in alle Waniyanpi functionele producten, dragen deze snoepjes onze 6 basis geneeskrachtige planten (kliswortel, cichoreiwortel, guldenroede, alfalfa, groene brandnetel en paardenbloem) die ontelbare voordelen bieden om de kwaliteit en levensverwachting van onze huisdieren te verbeteren.

Onze functionele snacks voor honden zijn uniek en gezond, ze bevatten geen kleurstoffen, conserveermiddelen of additieven, alleen 100% natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het is dus perfect voor huisdieren met gevoelige magen.

Geschikt voor honden van alle leeftijden en maten.

Gemaakt in Spanje en geleverd in 100% recyclebare zakken en dozen.

Gemiddelde grootte van elk koekje: 3 en een halve cm in diameter en 0,5 cm dik.