• We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar
  • We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar

03-12-2021 Lieve klanten, pakketjes die verzonden worden doen er op dit moment soms een week over om afgeleverd te worden.

Dit is bizar en wij zijn er van op de hoogte...

Helaas is het door extreme drukte bij pakketdiensten gewoon niet altijd mogelijk voor hun om binnen twee dagen te leveren.

Namens ons excuses dat iedereen wat langer moet wachten op zijn/haar bestelde producten.

30-11-2021 Vanaf volgende week hebben wij weer kerstspullen op voorraad. Het meeste is al gereserveerd dus wees er snel bij.

Merry Woofmas

26-11-2021 Jeeps & Dogs begint uit zijn jasje te groeien wat natuurlijk fantastisch is. Ons assortiment is uitgebreid met de meest fantastische producten voor uw hond (veel ook handgemaakt). Naast goodies voor de honden zijn we ook bezig om voor de Hoomans leuke items te verkopen wat allemaal een linkje heeft met Japan (dit als zijsprong voor de Japanse honden opvang die wij steunen).

Daar het teveel werk voor mij alleen is komt Luca ons per 1 december 2021 ondersteunen.

31-07-2021

Jeeps, Dogs....en Suppen mijn drie hobby's. Vanaf vandaag is het mogelijk om Supboarden van Mistral bij ons te kopen. Een supboard uit het hoger segment om optimaal comfort te geven als je wilt suppen met je hond.

Wij zijn enorm blij dat we dit kunnen toevoegen aan ons assortiment.

28-06-2021 Weer een enorme leuke voorraad unieke items binnen, Mooie katoenen lijnen, Fun Tags, hillarisch speelgoed en waanzinnig lekkere koekjes voor de hond.

We zijn de hele dag bezig om de site te updaten, dus neem regelmatig een kijkje.