• Brand Ambassador of Kiwi Walker
  • klokje rond bereikbaar
  • Brand Ambassador of Kiwi Walker
  • klokje rond bereikbaar

02-08-2020 even wat kleine mededelingen.

Heel veel artikelen zijn op dit moment nog steeds uitverkocht, wij wachten nog op diverse leveringen uit het buitenland. Het kan dus gebeuren dat u wat langer moet wachten op een bepaald artikel. Wij houden de klanten uiteraard op de hoogte.

*De K9 Sportsack is weer leverbaar vanaf de tweede a derde week van Augustus 2020.

* Ook de artikelen van DWAM zijn bij ons nagenoeg uitverkocht en ook bij de leverancier is niet alles meer op voorraad, onze excuses daarvoor.

*Bestellingen die in Augustus worden geplaatst, worden op vrijdags verzonden.

(iedere week op vrijdag, heeft u een spoed stuur dan een mailtje )

24-03-2020 Veel producten zijn op dit moment uitverkocht in de shop. Uiteraard staan er weer bestellingen uit bij de leveranciers maar ivm Corona hebben de producten uit het buitenland aanzienlijk vertraging.

Ook de bezorging binnen 2 werkdagen kunnen wij niet garanderen op dit moment.

Wees geduldig en blijf gezond

04-02-2020 Valentijnsdag komt er weer aan, wij denken daarbij vooral aan de vele honden die in het asiel zitten.

Voor iedere Muffin die wij verkopen in de shop , doneren wij 1 muffin aan het asiel (we gaan nog op zoek naar een asiel of stichting die het goed kan gebruiken, meedenken wordt gewaardeerd )

De Muffins zijn 3,95 per stuk en zijn op een verantwoorde manier gemaakt voor onze hondenvriendjes.

01-02-2020 Vanaf vandaag verkopen wij de bars en snacks van DogseeChew. De snacks en bars zijn gemaakt van Yak melk.

Yaks, alleen te vinden in de Himalaya op zo’n 3000 meter boven zeeniveau, produceren melk met een hoge voedingswaarde. Dit komt omdat de yaks grazen op onvervuilde graslanden vol kruiden die een hoge medicinale waarde hebben en het schoonste Himalaya-water drinken. De kaas gemaakt van deze melk, ook bekend als Churpi, wordt verzameld door lokale yakfokkers en bevat een hoog gehalte aan eiwitten, calcium, aminozuren en omega-3

21-01-2019 Vanaf begin februari verkopen wij ook speelgoed van het merk Beco Pets.

Eco vriendelijk speelgoed gemaakt voor uren speelplezier voor de hond. Er wordt veelal gebruik gemaakt van gerecycled plastic.

Daarbij steunt Beco pets niet alleen het millieu maar een percentage van de opbrengst gaat ook naar dieren in nood.

06-12-2019 Wilt u voor onder de kerstboom nog iets bestellen ? Zorg dan dat je op tijd bent, pakketdiensten doen er nu vaak langer over om iets te leveren.

04-10-2019

Vanaf volgende week kan je voor je hond taarten, muffins, koekjes en popcorn bestellen bij Aloha's Bakery (te vinden op onze website onder snacks). Leuk voor de verjaardag van je hond, traktatie op een wandeling of een andere feestelijke dag... Deze heerlijke maar toch gezonde traktatie dient minimaal twee weken van te voren door gegeven te worden. Je wilt natuurlijk alles zo vers mogelijk in huis hebben