• We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar
  • We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar

31-07-2021

Jeeps, Dogs....en Suppen mijn drie hobby's. Vanaf vandaag is het mogelijk om Supboarden van Mistral bij ons te kopen. Een supboard uit het hoger segment om optimaal comfort te geven als je wilt suppen met je hond.

Wij zijn enorm blij dat we dit kunnen toevoegen aan ons assortiment.

28-06-2021 Weer een enorme leuke voorraad unieke items binnen, Mooie katoenen lijnen, Fun Tags, hillarisch speelgoed en waanzinnig lekkere koekjes voor de hond.

We zijn de hele dag bezig om de site te updaten, dus neem regelmatig een kijkje.

26-05-2021 Vanaf volgende week weer een hoop nieuwe artikelen in de shop. Altijd leuk om nieuwe items in te kunnen kopen en onze klanten weer te kunnen verrassen. En vergeet niet onze opbrengst gaat ook nog eens naar een goed doel .

www.safehaveninurescue.nl

19-02-2021 Lieve klanten, pakketjes die verzonden worden doen er op dit moment soms een week over om afgeleverd te worden.

Dit is bizar en wij zijn er van op de hoogte...

Helaas is het door extreme drukte bij pakketdiensten gewoon niet mogelijk voor hun om binnen twee dagen te leveren.

Namens ons excuses dat iedereen wat langer moet wachten op zijn/haar bestelde producten.

18-02-2021

Deze week gaat de webshop overhoop gehaald worden, sommige producten gaan definitief eruit en nieuwe producten nemen weer plaats. Zo blijven we verfrissend en zorgen we weer voor een nieuw assortiment. Het kan dus zijn dat je een product misloopt, daarvoor alvast onze excuses.

28-01-2021

Vanaf half februari komen er veel nieuwe items in de shop. Speelgoed, Snacks, Voerbakken, Manden etc . Van sommige merken nemen wij afscheid en nieuwe merken maken hun intrede. Heb je vragen of een bepaald product blijft neem dan gerust contact met ons op :-)

info@jeepsanddogs.nl

26-01-201

Ook wij hebben nog steeds enorm last van de Corona maatregelen. Leveranciers doen er nog steeds erg lang over om producten op tijd te leveren. Het kan dus zijn dat uw bestelling (als het uitverkocht is) iets langer op zich laat wachten. Wij doen ten alle tijden ons uiterste best en houden u als klant ook op de hoogte. Wilt u bij onze shop langskomen is dat uiteraard ook mogelijk op afspraak.