• We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar
  • We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar

02-05-2022

nieuw "The Litterbox" een klein gedeelte op onze site voor poezels. CatNip speeltjes en pure CatNip om je kat te voorzien van heel veel Happy Momentjes.

Onze CatNip komt uit Amerika en is een Premium mix van biologisch kattenkruid en kamillekruid.

29-04-2022 Dit weekend komen er weer nieuwe snacks, speelgoed en leuke kleding voor de Dog Mom in ons assortiment.

Dus hou onze site zeker in de gaten !

Ook wat minder nieuws "Rudelliebe" stopt er voorlopig mee, dus kunnen wij geen halsbanden en penningen van dat merk aanbieden. Wij hopen uiteraard dat ze hun deuren snel weer openen.

19-01-2022 We zijn wederom druk bezig om onze shop weer te vernieuwen. Sommige merken gaan eruit en nieuwe komen er weer voor in de plaats. Zo houden wij ons altijd uniek en volgen we de laatste trends uit Amerika en Engeland.

03-12-2021 Lieve klanten, pakketjes die verzonden worden doen er op dit moment soms een week over om afgeleverd te worden.

Dit is bizar en wij zijn er van op de hoogte...

Helaas is het door extreme drukte bij pakketdiensten gewoon niet altijd mogelijk voor hun om binnen twee dagen te leveren.

Namens ons excuses dat iedereen wat langer moet wachten op zijn/haar bestelde producten.

30-11-2021 Vanaf volgende week hebben wij weer kerstspullen op voorraad. Het meeste is al gereserveerd dus wees er snel bij.

Merry Woofmas

26-11-2021 Jeeps & Dogs begint uit zijn jasje te groeien wat natuurlijk fantastisch is. Ons assortiment is uitgebreid met de meest fantastische producten voor uw hond (veel ook handgemaakt). Naast goodies voor de honden zijn we ook bezig om voor de Hoomans leuke items te verkopen wat allemaal een linkje heeft met Japan (dit als zijsprong voor de Japanse honden opvang die wij steunen).

Daar het teveel werk voor mij alleen is komt Luca ons per 1 december 2021 ondersteunen.