• We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar
  • We support Safe Haven Inu Rescue
  • klokje rond bereikbaar

Terra Canis Golden Paste

€ 10,95

incl. btw, excl. levering
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

De "Gouden Pasta" is een eeuwenoud recept uit de Ayurveda-therapie. De twee superfoods kurkuma en kokosolie zijn de hoofdingrediënten van de gouden pasta. Deze pasta draagt bij aan het ondersteunen van het immuunsysteem en de leverfunctie.

Kurkuma wordt beschouwd als een belangrijk genezend kruid in de Ayurvedische therapie en de Chinese gezondheidseducatie. Van de geelgouden knol is bekend dat deze een sterke antioxidant- en immuunversterking heeft en het gezonde celmetabolisme ondersteunt. Stabilisatie van het cholesterolgehalte, verlichting van de lever en bevordering van de spijsvertering zijn verdere prioriteiten in het Kurkuma-onderzoek.

Samen met andere natuurlijke ingrediënten zoals waardevolle kokosolie, aloë vera en de vitaminebom Camu Camu, heeft Terra Canis de ayurvedische helende krachten in de "Gouden Pasta" gecombineerd, zodat elke viervoeter kan genieten van de voordelen van het traditionele Ayurveda-recept.


Samenstelling:
Groentebouillon (68%), kurkuma (18%), kokosolie (11%), aloë vera (0,4%), camu camu (0,4%), peper (0,2%), zonnebloemproteïne, citroenzuur
Conserveermiddel: natriumdisulfiet (0,1 g / kg)

Analyse Eiwit: 1,6%, vetgehalte: 9,4%, ruwe celstof: 0,7%, ruwe as: 0,9%, vocht: 75,6% MJ / kg: 5.3
Voedingsadvies:
Meng goed met het normale voedsel van de hond eenmaal per dag 2-3 maal per week. Bewaar in de koelkast na opening en gebruik binnen 8 weken.

Geschikt voor alle rassen van alle leeftijden.
Gewicht van de hond / theelepel (TL) per toepassing:
<10 kg / 0,5 theelepel

<20 kg / 1 theelepel
<30 kg / 1,5 tsp
<40 kg / 2 theelepel